Categorieën

Heffner Twin Turbo Ferrari 458 Italia

Heffner Performance Twin Turbo "bolt on" systeem. Voor de Ferrari 458 Italia. Geeft een vermogens toename van ongeveer 257 pk.

Meer details

HeffFerrari458

Heffner Performance Twin Turbo voor de Ferrari 458 Italia.

Bolt on systeem.

Goed voor 820 pk, 700 wiel pk (5 pounds of boost, op 93 octaan USA)

Tuning resultaten tonen een aanzienlijke toename in vermogen ten opzichte van het standaard vermogen terwijl de auto binnen redelijke parameters valt met betrekking tot de betrouwbaarheid en rijeigenschappen.

 

Heffner Performance

Heffner Performance is een toonaangevende leverancier van forced induction systemen, onderdelen en accessoires voor een aantal van de meest exotische auto's op de weg vandaag. Zij verschaffen in de eerste plaats diensten voor de Ford GT, Audi, Lamborghini, Ferrari, McLaren, en Viper.


Heffner Performance begon in 1998 met een "droom om te werken aan snelle auto's" tot wat we vandaag hebben.Wij zijn niet alleen installateurs van onderdelen. Wij zijn de pioniers, de ontwerpers en de uitvoerders altijd bereid terug te gaan naar de tekentafel met nieuwe ideeën en innovatieve projecten.


Met de basis in Sarasota Florida, Heffner Performance is een groeiend bedrijf dat is gevestigd in een steeds evoluerende state-of-the-art faciliteit met een steeds groeiend internationaal dealernetwerk.


De tuner business is een delicaat project van evenwicht; Een balans van vermogen, design en betrouwbaarheid. Zonder deze balans kan uw ervaring met dergelijke machines worden aangetast. Wij streven ernaar in het creëren van producten al het bovenstaande te verwezelijken zonder verstoring van de essentie van wat de fabrikant bedoelde. Als gevolg van onze betrokkenheid, hebben we meer mijlen op onze systemen dan elke andere tuner binnen onze branche. Alle ondersteund door eerste klas klantenservice en ondersteuning.


Wij helpen onze klanten graag om hun dromen te verwezelijken van het bezitten van een wereldklasse exotisch auto.


Dank u,


The Heffner Performance Team