IPE Uitlaat

IPE staat voor Innotech Performance Exhaust. Een IPE uitlaat wordt ontworpen en geproduceerd door een team van technici en professionele ontwerpers. Een IPE innotech uitlaat is een hoge kwaliteit performance uitlaat systeem, speciaal ontworpen voor uw supercar.
De IPE uitlaat systemen verbeteren niet alleen de looks en performance van uw auto maar bieden ook een verbeterde rij-ervaring door het waanzinnige uitlaatgeluid.

De Innotech uitlaat systemen zijn uitgerust met een high-tech IPE valvetronic techniek.
Dit IPE valvetronic systeem is ontwikkeld om het geluid van uw auto te kunnen veranderen. Het IPE valvetronic systeem wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de kleppen open en dicht kunnen worden gezet.
Het IPE valvetronic uitlaat systeem bied u hiermee de volgende opties;
Open mode, de kleppen zijn volledig open voor maximale flow en power, hiermee wordt een exotisch uitlaat geluid gecreëerd.
Closed mode, de kleppen zijn dicht en hiermee wordt het uitlaat volume gereduceerd voor een meer low-profile, comfortabele rit.
Daarnaast biedt het IPE valvetronic uitlaat systeem ook nog een auto mode. In deze mode zal het systeem de toeren van de motor detecteren en aan de hand daarvan de kleppen openen of sluiten in uw IPE uitlaat.

IPE Lamborghini IPE Ferrari IPE Porsche

 Innotech uitlaat

Elke Innotech uitlaat wordt speciaal voor een auto ontworpen. Hierdoor is elke Innotech uitlaat anders. De IPE uitlaat geeft uw supercar een unieke sound. 

Innotech staat voor hoge kwaliteit en vakmanschap met onder andere hun geavanceerde IPE valvetronic techniek.
Bij IPE uitlaat systemen geloven zij erin dat elke eigenaar zijn supercar unieker kan maken en meer rij-plezier kan beleven, IPE helpt u graag het verschil te maken.

 

 

Innotech uitlaat systemen zijn er onder andere voor de volgende modellen:


- Audi S3, S5, R8 V10
- BMW M3, M5, M6, 335i, 435i, - Mini cooper S R56
- Ferrari 360, 430, 458, 599, F12
- Lamborghini Aventador LP700-4, Gallardo LP560, LP-640, LP-670
- Maserati Quattroporte
- McLaren
- Mercedes Benz C63 AMG
- Nissan GT-R
- Porsche Cayenne, Panamera, Boxter, Cayman, 991 Carrera, 996, 997
- Volkswagen Golf, Passat, Scirocco

Naast de losse uitlaat delen heeft Innotech ook volledige systemen, bestaande uit uitlaatspruitstuk, cat-bypass, x-pipe en IPE valvetronic muffler, in hun assortiment. 

En nu ook voor steeds meer modellen heeft IPE een Titanium versie, dit kan veel gewicht schelen ten opzichte van het originele uitlaatsysteem.

IPE uitlaat systemen blijft nieuwe uitlaten ontwikkelen dus staat uw model er nog niet tussen neem gerust contact met ons op.

IPE Exhaust

IPE Uitlaat Nederland

Total Car Concept is het adres in Nederland om uw supercar te laten voorzien van een IPE uitlaat.
Wij leveren niet alleen de IPE uitlaat systemen maar beschikken ook over een professionele werkplaats waar wij alle werkzaamheden aan uw auto uit kunnen voeren.

Bent u geïnteresseerd in een IPE uitlaat voor uw auto?
Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen per e-mail info@totalcarconcept.com, telefonisch op nummer +31 (0)10-5210900 of komt u vrijblijvend langs in onze shop in Bleiswijk.

IPE uitlaten zijn ook verkrijgbaar in een van onze webshops www.sportuitlaat.nl