Switzer performance

Switzer performance innovation heeft dezelfde kijk op tuning als Total Car Concept. Net als TCC gelooft Switzer Performance dat iedereen u performance onderdelen kan verkopen die u niet nodig heeft. Ook Switzer Performance luistert eerst naar uw wensen en doelen en begrijpen wat u hoopt te bereiken. Switzer performance daagt u uit de grenzen aan een rijervaring te verleggen. Power, acceleratie en uitstraling staan bovenaan bij Switzer Performance.
Switzer performance levert veelomvattende tuning oplossingen voor o.a. de Nissan GTR R35 en Porsche die elk performance aspect van de auto verbeteren.

Simpel gezegd: als het geen echte, merkbare verbetering geeft aan de rijervaring, dan levert Switzer Performance het niet.

Switzer Performance pusht een auto voortdurend naar een hoger level en als Switzer die bereikt heeft, creëren ze een nieuwe. Het Switzer Performance merk is synoniem voor performance en vernieuwing. Switzer Performance streeft ernaar altijd zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. Het is het doel van Switzer Performance elke klant een werkelijk onvergetelijke rijervaring te leveren.

Switzer Performance Switzer Performance  Switzer R1Kx

Switzer P800

Door middel van o.a. Switzer's verbeterde koelers, uitlaatsysteem, luchtfilters, turbo's, ecu tuning, etc. kunnen we de Nissan GT-R's en Porsches naar het gewenst vermogen opschroeven met bijvoorbeeld een Switzer P800 pakket. Naast de Switzer pakketten kunt u ook voor een versnellingsbak upgrade, onderstel verbetering, looks en onderhoud bij ons terecht.

Total Car Concept is importeur van de Switzer performance innovation tuning pakketten voor Europa en Engeland.
Switzer heeft verschillende pakketten leverbaar voor de Nissan GT-R en Porsche, maar de meer indrukwekkende zijn bijvoorbeeld de Switzer P700 en de Switzer P800 pakketten. Dit zijn pakketten die de auto naar een vermogen van 700PK of 800PK brengen!! Als dat niet genoeg is kunnen we het Switzer P800 pakket nog verbeteren tot 850PK.

Of zelfs nog meer met de Switzer Ultimate Street Edition of het R1K pakket van Switzer Performance!!

Switzer Performance

Switzer GTR

Wij kunnen voor de Nissan GTR (R35) verschillende performance onderdelen leveren van onder andere Switzer. De Nissan GTR is al een goede en snelle performance wagen, maar natuurlijk zijn wij bij Total Car Concept altijd op zoek naar extra PK's. Deze extra PK's maken
van de al snelle GTR een ultieme Super Car.

Eind 2009 heeft Total Car Concept een Nissan GTR R35 als Switzer GTR demo auto aangeschaft. Op deze demo Switzer GTR is een Switzer GTR P800 pakket gemonteerd zodat geïnteresseerden met deze demo Switzer GTR (mee) kunnen rijden om te kijken of zo'n Switzer GTR pakket misschien ook iets is voor hun eigen Nissan GTR.

Daarnaast is deze demo Switzer GTR te zien op diverse evenementen zoals bijvoorbeeld Time Attack. De demo Switzer GTR is eerst gewrapped met mat zwarte en goud metallic folie om de lak te beschermen tegen steenslag en andere beschadigingen op het circuit. Daarna is de demo Switzer GTR naar de weegbank gegaan en heeft hij zijn eerste run op de dyno gemaakt. Vervolgens zijn stap voor stap de tuning onderdelen gemonteerd op deze Switzer GTR. Op deze manier kunnen wij voor u in kaart brengen wat elk onderdeel doet, op de demo Switzer GTR, en kunnen wij dit via dyno uitdraaien aan u laten zien.
U kunt het demo Switzer GTR project volgen op deze website onder projecten.

 
Switzer P800  Switzer GTR

Porsche Switzer P800

Switzer Performance voor de Porsche

Er is geen plaatsvervanger voor een Porsche, en bij Switzer Performance beweren ze niets te kunnen verbeteren aan het karakter van de auto's.
Wat Switzer Performance heeft gedaan met de Porsche tuning pakketten is gewoon het beste nemen van wat een Porsche biedt, en het nog verder verbeteren. Een Switzer Performance P800 Porsche is nog steeds een Porsche, net zo goed bruikbaar voor woon-werkverkeer als op het circuit. Gewoon soepel en eenvoudig vermogen en de betrouwbaarheid van de Switzer P-serie tuning kits waarmee, op gewone benzine, dagelijks gereden kan worden.

Ook de Switzer R-serie Porsches behouden het klassieke karakter van een echte Porsche. In de stad rijdt hij net als een Porsche (C2), en op het circuit, rijdt hij net als een Porsche (917K).
 
Total Car Concept heeft ook een Switzer Performance P800 Porsche gebouwd. Wilt u meer weten over dit project? Bezoek dan de Switzer P800 Porsche 997 turbo project pagina.

Voor meer informatie over Switzer Performance pakketten en prijzen kunt u contact met ons opnemen of stuur een e-mail naar info@totalcarconcept.com.
Natuurlijk bent u altijd welkom om ons persoonlijk te komen bezoeken in onze shop.