Waarom Green Tuning?
Total Car Concept gaat met zijn tijd mee en wel in de vorm van "Green Tuning".
Een vreemde stap voor een tuningsbedrijf? Nee, wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het optimaliseren van auto's. Door een auto te optimaliseren met de juiste onderdelen en afstelling kan deze sneller gemaakt worden. Maar ditzelfde geldt voor het zuiniger maken van een auto. Door de montage van bepaalde onderdelen laten wij de motor makkelijker zijn werk doen.
Hij wordt hierdoor soms iets sneller maar in combinatie met een 'zuinige' rijstijl levert dit een lager benzineverbruik op!
 
De Techniek
Om auto's zuiniger en 'groener' te laten rijden worden verschillende technieken en producten toegepast. Meer kilometers voor minder geld, met behoud van comfort en zelfs verbetering van de prestaties. Voor nagenoeg alle type voertuigen mogelijk; personen- en bedrijfswagens. Op deze manier kunt u op een verantwoorde wijze langer met uw huidige voertuig door blijven rijden en blijft autorijden betaalbaar. U kunt zelf bepalen in welke mate u uw auto wilt aanpassen.
 
Het Product
Total Car Concept heeft hiervoor diverse producten en pakketten in het assortiment.
U kunt bijvoorbeeld beginnen met bandenspanningsventielen, LED verlichting en een brandstof additief. Dit kost u enkele euro's en levert u al een gemiddelde besparing van zo'n 5% op! Verder kunt u kiezen voor producten als long life motorolie, uitwasbare luchtfilters en de air-twister. Deze producten zijn te bestellen via de nieuwe webshop van Total Car Concept maar u kunt ook terecht in de shop en garage voor de montage van al deze producten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw auto?

Neem contact op:
info@totalcarconcept.com of bel naar 010-5210900