Frequently asked questions

*Kan ik een catalogus van jullie ontvangen?

Wij hebben geen catalogus omdat de tuningsmarkt zo snel verandert dat de catalogus op het moment van drukken al verouderd zou zijn. Wij proberen zo veel mogelijk al onze producten op de webshop te zetten.
 
* Achteraf betalen voor werkzaamheden?
Wanneer u de auto bij ons brengt voor montage van onderdelen of andere werkzaamheden dient u de factuur bij ophalen van de auto te voldoen.
Dit kan doormiddel van pin of contante betaling. Bij grotere bedragen is het soms beter om van te voren alvast een deel over te maken of contant mee te nemen omdat niet met elke pas een groot bedrag kan worden gepind. Bij hoge uitzondering is het mogelijk achteraf (een deel van) de rekening te betalen maar in principe geven wij geen auto's meer mee waarvan de rekening niet is voldaan! Dit helaas door herhaaldelijk slechte ervaringen. Wij danken u voor het begrip.
 
*Kan ik pinnen bij TCC ?
Ja, wij hebben een pin automaat. Natuurlijk is het ook mogelijk om een deel cash en een deel pin te betalen.
Betalen met chip, visa, creditcard en andere is helaas niet mogelijk. In die gevallen is er een ING en Rabobank pinautomaat te vinden in Bleiswijk.
 
*Ik zoek een bepaald product maar kan het op jullie site niet vinden...
De tuningsmarkt groeit en verandert zo snel dat het goed voor kan komen dat een bepaald product (nog) niet op onze shop is toegevoegd. Hoogst waarschijnlijk kunnen wij dit onderdeel wel bestellen of hebben wij het zelfs op voorraad liggen. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op zodat wij dit verder voor u kunnen regelen. Daarnaast zijn wij nog steeds volop bezig artikelen toe te voegen op onze website...
 
Doen jullie ook aan groupbuys?
Ja, dit kunnen wij regelen. Het minimale aantal producten dat afgenomen moet worden voor een goede deal is per artikel verschillend maar meestal ligt het rond de 10 stuks. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover of houdt onze website en shop in de gaten. Daar kondigen wij groupbuys aan.
 
* Krijg ik als bedrijf extra korting op jullie producten?
Ja, wij geven dealer kortingen. Daarvoor hebben wij wel alle bedrijfs gegevens nodig.
Het beste kunt u een e-mail sturen met de gegevens. Ook het KvK en BTW nummer.
 
* Als ik tuningsproducten op mijn auto monteer, kom ik dan nog door de APK keuring?
Officieel is tuning niet toegestaan maar in de praktijk zijn er meestal weinig problemen mee bij de keuring. Zolang alles goed werkt en degelijk gemonteerd is zijn er geen problemen. Let alleen op als er een katvervanger onder de auto gemonteerd is de CO uitstoot te hoog kan zijn en daardoor niet goed voor de 4-gastest bij de APK. Dit is meestal het geval bij auto's vanaf bouwjaar '93/'94. (regelgeving veranderd regelmatig)
 
* Hoe kan ik mijn auto sneller maken?
Over het algemeen wordt begonnen met het verbeteren van de in- en uitlaat. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Daarvoor kunt u het beste bellen of langskomen in de shop zodat wij u daar meer informatie over kunnen geven. En als u langskomt in de shop kunnen wij een speciaal op u wensen aangepaste lijst maken met tuningsmogelijkheden en ook meteen de onderdelen laten zien zodat u een beter beeld krijgt van wat er met uw auto mogelijk is.
LET OP! Tuning is over het algemeen een hobby en moet daarom wel leuk blijven, pas daarom ALTIJD de remmen en het onderstel aan! Het liefst vóór er meer vermogen uit de autowordt gehaald. Het is niet alleen voor uw veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen maar het verhoogd ook zeker het rijplezier!!
 
* Wat gebeurt er met mijn gegevens?
We zijn toegewijd aan uw recht op privacy
 
Total Car Concept respecteert uw recht op privacy. We heben deze privacy verklaring samengesteld om u te informeren over onze werkwijze.Vragen betreffende deze privacy verklaring kunnen worden gericht aan info@totalcarconcept.com
 
- Total Car Concept is zich bewust van, en gevoelig voor de bezorgdheden die onze klanten hebben met betrekking tot hun privacy. We verzamelen geen persoonlijke informatie van u behalve als u ons die informatie verschaft. Als u registreert op onze site zal u om bepaalde informatie worden gevraagd. Dit doen wij alleen om u de aangeboden diensten te kunnen leveren en om uw identiteit te
kunnen verifiëren als u inlogt.
- Wees gerust dat we geen informatie over onze klanten aan derden verkopen.
- Als u denkt dat Total Car Concept deze privacy verklaring schendt, contacteer ons dan op info@totalcarconcept.com
 
Traffic data

- Elke keer als een bezoeker de website van Total Car Concept bezoekt, wordt informatie over deze bezoeker verzameld, inclusief domein naam / IP adres, pagina's bezocht en uitgevoerde 'searches'. Deze statistieken worden gebruikt om ons te helpen bij het verbeteren van onze website.
- Dit onderzoek wordt samengesteld en geanalyseerd op geaggregeerde en anonieme basis.
- Als de data in geaggregeerde vorm worden gebruikt, kan niemand u identificeren of contacteren.
 
Gebruik maken van e-mail adressen

- Heeft u zich geregistreerd voor de nieuwsbrief dan maken wij gebruik van het door u opgegeven e-mail adres.
Wenst u niet langer de nieuwsbrief te ontvangen dan kunt u dit eenvoudig stopzetten door op "nieuwsbrief afmelden" te klikken en de aanwijzingen te volgen.
- E-mails ter bevestiging van zakentransacties zullen altijd aan u worden toegezonden
 
Updates en reacties toesturen

- Over het algemeen reageren we op al uw e-mail vragen, informatie- of serviceverzoeken en andere vragen die binnenkomen.
- We kunnen deze correspondentie bewaren om onze producten, services en website te verbeteren.
 
* Ik heb mijn vraag hierboven niet kunnen vinden...
Aarzel niet en neem contact met ons op dan kunnen wij zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.
Tel.: +31(0)10-5210900