Akrapovic


Alleen het beste is goed genoeg bij Akrapovic! Akrapovic is een fabrikant van hoogwaardige uitlaatsystemen voor motorfietsen en sportwagens.
En nu is Akrapovic voor iedereen verkrijgbaar bij Total Car Concept!

De enige manier om te winnen is om de snelste te zijn, niet te stoppen, en onverslaanbaar in elk opzicht. Dit is het motto van Akrapovic sinds het allereerste begin.

 

Akrapovic is de leider qua uitlaat design, ontwerp en materiaal is het belangrijkste binnen de Akrapovic onderneming. Elk Akrapovic uitlaatsysteem wordt ontworpen voor pure kracht. Akrapovic combineert een vermindering van gewicht, de juiste materialen en het beste ontwerp. 

Akrapovic uitlaten hebben een unieke sound, een dieper en resonerend geluid. Akrapovic is het geluid van pure kracht!

Bij Akrapovic draait alles om details, Akrapovic ontwerpt en produceert hun uitlaatsystemen met pure passie voor hun product. De 20 jaar ervaring van Akrapovic is terug te zien in hun geperfectioneerde producten. 

Alle Akrapovic uitlaten worden in eigen huis geproduceerd waardoor de strikte kwaliteits normen, die Akrapovic aanhoudt, kunnen worden gewaarborgd. 

 

 

 

Akrapovic eindtip Carbon

 

 

 

Akrapovic uitlaten

Alleen de beste materialen worden voor de Akrapovic uitlaten gebruikt. De drie fundamentele materialen die worden gebruikt door Akrapovic voor het maken van hun Akrapovic uitlaatsystemen zijn :
hoogwaardig titanium, roestvrij staal, en pre geïmpregneerd ultralicht carbon met een hoge treksterkte en temperatuurbestendigheid.
Het lichtgewicht titanium, gebruikt voor de Akrapovic uitlaatsystemen, is exclusief voor Akrapovic. Het is drie keer sterker en meer hittebestendig dan enige ander titaan product op de markt en 40% lichter dan roestvrij staal. De hoge sterkte laat het toe om dunnere isolatie te gebruiken terwijl de hoogste kwaliteitsnormen behouden blijven bij het maken van de Akrapovic uitlaten.
Prestaties en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Akrapovic. Het doel van de Akrapovic uitlaatsystemen is het perfecte koppel en de perfecte vermogens curve.
De research en development afdeling van Akrapovic is voorzien van de nieuwste apparatuur, zodat Akrapovic in staat is hun collectieve know-how, verkregen op vele circuits en zelfs de Formule 1, toe te passen in de praktijk. 

 Akrapovic uitlaat

Akrapovic uitlaat systemen


Akrapovic uitlaat systemen zijn nu voor iedereen beschikbaar bij TCC, Akrapovic uitlaten zijn leverbaar voor o.a. de volgende merken:
Audi, Mini, BMW, Mitsubishi, Corvette, Nissan, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Ford, Renault, Mercedes-benz en Volkswagen.
Ook de montage van de Akrapovic uitlaat kunnen wij voor u verzorgen in onze eigen werkplaats.
Wilt u meer informatie over de Akrapovic uitlaat systemen en/of prijzen? Neem dan contact met ons op via e-mail; info@totalcarconcept.com of
telefonisch +31 (0)10-5210900 of kom bij ons langs. Onze adres gegevens vind u op onze contact pagina

Akrapovic uitlaten zijn ook te koop op onze webshop www.sportuitlaat.nl

 

Akrapovic Evo  Akrapovic GT-R