Nissan GT-R versnellingsbak

Extra vermogen is geen probleem maar de Nissan GT-R versnellingsbak blijft een punt van aandacht.
Vooral de Nissan GT-R's waarmee bijvoorbeeld track days en/of sprints worden gereden krijgt de GT-R versnellingsbak het zwaar te voorduren.
Zelfs de standaard Nissan GT-R versnellingsbak kan kapot gaan als regelmatig de launch control wordt gebruikt.
Maar gelukkig is daar iets aan te doen!

Nissan GT-R versnellingsbak

 

 

Nissan GT-R versnellingsbak upgrade

 

 

Nissan GT-R versnellingsbak upgrade

U bent bij Total Car Concept aan het juiste adres voor alle Nissan GT-R versnellingsbak upgrades. Wij leveren verschillende upgrade stages zodat wij iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Voor de Nissan GT-R versnellingsbak upgrade maken wij gebruik van diverse hoogwaardige merken als Willall, Dodson en Albins voor het vervangen van de koppeling, 1e versnelling, ingaande as, tandwielen, synchro's, clips etc. tot aan een complete oliepomp upgrade aan toe.
Zelfs een verbeterde transmissie olie pan, voor betere koeling en stevigheid van de versnellingsbak, behoort tot de mogelijkheden.
De Nissan GT-R versnellingsbak upgrade is zeker aan te raden zodra de Nissan GT-R getuned wordt met bijvoorbeeld een Switzer tuningspakket. Maar ook bij lichtere vormen van tuning en een frequent gebruik van de launch control zijn aanpassingen aan te raden aan de Nissan GT-R versnellingsbak.

 

 

Nissan GT-R versnellingsbak bouwen

 

Total Car Concept heeft ruime ervaring met Nissan GT-R versnellingsbakken bouwen. Na het volgen van diverse cursussen en trainingen mag Total Car Concept zich met recht dé Nissan GT-R versnellingsbak specialist van Europa noemen. Wij zijn onder andere Dodson Motorsport Pro Dealer.


Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over de Nissan GT-R versnellingsbak dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@totalcarconcept.com,
of natuurlijk telefonisch via nummer +31 (0)10-5210900. Daarnaast bent u altijd welkom in onze shop en werkplaats voor persoonlijk advies en kunt u een aantal van de genoemde onderdelen zelf bekijken. Voor ons adres en routebeschrijving verwijs ik u naar onze contact pagina.

Ook kunnen wij de GT-R versnellingbak overal in Europa op laten halen voor upgrades en / of reparatie, daarna wordt deze weer retour verzonden klaar voor installatie.

Voor GT-R versnellingsbak onderdelen kijk u op: www.gtr-transmission.eu

 

 

Dodson motorsport

 

 

Willall racing

 Nissan GT-R versnellingsbak bouwen

Nissan GT-R versnellingsbak bouwen

 Nissan GT-R Versnellingsbak upgrade parts