Ferodo DS2500

De remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Dan wilt u toch iets goeds?!
Met Ferodo DS2500 heeft u altijd de juiste remblokken, of u nu op straat rijdt of een dag het circuit op wilt.
Naast de Ferodo DS2500 uitvoering heeft Ferodo ook diverse andere uitvoeringen in het assortiment. Van origineel tot high performance blokken. Zo is er voor elke toepassing een Ferodo remblok te vinden!

Ferodo DS2500 

Waarom Ferodo DS2500 remblokken?

Het gebruik van Ferodo DS2500 remblokken heeft veel voordelen. Zo presteren de Ferodo DS2500 remblokken uitstekend op zowel lichte als zware voertuigen. In tegenstelling tot sommige andere sport remblokken zijn de Ferodo DS2500 blokken vriendelijk voor uw remschijven.
De Ferodo DS2500 remblokken zijn ontwikkeld voor direct gebruik en hebben dus een minimale inrij tijd nodig. Ze remmen uitstekend, zowel op lage- als hoge temperaturen. Dit maakt de Ferodo DS2500 het ultieme remblok voor zowel dagelijks gebruik als track days.

 Ferodo DS2500

Ferodo DS2500 Performance Remblokken

De Ferodo DS2500 Performance remblokken zijn speciaal ontwikkeld voor bestuurders die zeer hoge eisen stellen aan hun remmen.
De Ferodo DS2500 remblokken zijn Ontwikkeld voor race toepassingen maar werken ook perfect op de gewone weg. Dit komt voornamelijk doordat ze ook uitstekend remmen bij lage temperaturen. Geweldige prestaties, goede weerstand tegen fading en grote stopkracht zijn de
voornaamste eigenschappen van de Ferodo DS2500.

  

Ferodo remblokken

Ferodo Racing

Wilt u graag meer informatie over de remblokken van Ferodo Racing neem dan contact met ons op via e-mail info@totalcarconcept.com of telefonisch +31 (0)10-5210900. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze shop waar u de Ferodo Racing remblokken kunt bekijken.
Ook voor de montage van Ferodo DS2500 remblokken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen werkplaats waar deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.
Het adres en de routebeschrijving vindt u op onze contact pagina. Bij Total Car Concept zijn de Ferodo DS2500 remblokken voor de meeste Honda modellen en de Nissan GT-R uit voorraad leverbaar.
Via onze webshop kunt u uw Ferodo DS2500 Performance remblokken bestellen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw bestelling plaatsen of via bovenstaand e-mail adres.

 Ferodo DS2500 Performance remblokken