SUBARU BRZ


De Subaru BRZ, ofwel "Boxer, Rear-wheel drive, Zenith" komt naar Europa, net als zijn tweelingbroer, de Toyota GT86.
Natuurlijk biedt Total Car Concept volop tunings mogelijkheden voor deze Subaru BRZ.     

 Subaru BRZ

Subaru BRZ Tuning

De techniek van de Subaru BRZ mag dan weinig tot niets verschillen van de Toyota GT 86, de specificaties blijven een feestje voor de echte tunings-fanaat. Het lage wagengewicht van 1200 kg, een nagenoeg perfecte voor-achter gewichtsverdeling en achterwiel aandrijving van de Subaru BRZ zijn een goede basis. De van Toyota's D4-S injectietechnologie voorziene 2.0 liter boxermotor produceert 200pk (205 nm) en is van nature hoogtoerig.
Qua vermogen zijn dit geen hele indrukwekkende cijfers deze dagen maar natuurlijk is daar altijd iets aan te doen! Er wordt natuurlijk volop gewerkt aan Subaru BRZ performance producten die dan uiteraard door Total Car Concept geleverd en gemonteerd kunnen worden in onze eigen werkplaats.
Zo zijn diverse merken als Greddy, Blitz, Cusco, HKS, KAAZ en Tein volop bezig met de ontwikkeling van uitlaatsystemen, turbokits, suspension kits en vele andere tuning parts om het vermogen van de Subaru BRZ flink op te schroeven. Scion Racing met het vergelijkbare model, de Scion FR-S, heeft in samenwerking met Greddy een racewagen gebouwd met een 600 pk sterke krachtbron. Dat belooft wat te worden, die nieuwe Subaru BRZ!
 Evenbeeld van de Subaru BRZ; de Scion FR-S

Subaru BRZ performance upgrade parts


Total Car Concept bied diverse mogelijkheden qua Subaru BRZ performance upgrade parts. Heeft u vragen over wat er allemaal mogelijk is met de Subaru BRZ of over andere Subaru tuning parts neem dan contact met ons op. Dit kan via e-mail info@totalcarconcept.com of telefonisch +31 (0)10-5210900 en natuurlijk bent u altijd welkom om persoonlijk bij ons langs te komen. Voor ons adres en route verwijzen wij u naar onze contact pagina.