Fast Car Festival op Circuit Zandvoort

De meest uiteenlopende sportieve en exclusieve auto's zijn zondag 17 juni 2012 te vinden op de paddock van Fast Car Festival op Circuit Zandvoort.
Fast Car Festival is een evenement vol performance gerichte actie. Zo kan er meegereden worden in de Supercar experience, wordt er geraced in de Toyo Tires Superlap, is er zelfs de mogelijkheid om zelf te rijden tijdens Clutch masters vrijrijden en natuurlijk mogen de drifters niet ontbreken!
Naast alle actie op de baan is er tijdens Fast Car Festival ook van alles te beleven op de paddock; supercars, kit cars, muscle cars, voor iedereen wat wils.
Total Car Concept is natuurlijk ook te vinden op Fast Car Festival en heeft een pitbox samen met Akrapovic dus kom bij ons langs want we nemen een aantal hele interresante auto's mee!

 Nissan R34 GT-R Circuit Zandvoort

 

  

Fast Car Festival Circuit Zandvoort

Nissan R34 GT-R Circuit Zandvoort 

Circuit rijden Zandvoort Superlap

Altijd al eens op het circuit willen rijden in Zandvoort? Dat kan in de Superlap tijdens Fast Car Festival op Circuit Zandvoort.
Total Car Concept neemt natuurlijk ook de Nissan Skyline R34 mine's mee die zal rijden in de Toyo tires Superlap! Wij hopen dat hij net zulke mooie tijden neer gaat zetten als op JAF 2012!
Circuit rijden op Zandvoort is een unieke ervaring en voor zowel de beginnende- als de ervaren coureur mogelijk tijdens Superlap.
Alle merken auto's kunnen deelnemen aan Superlap, vooraf wordt er een indeling gemaakt op basis van niveau van de rijder en de auto. Hierdoor ontstaat een unieke samenstelling van rijders en is Superlap voor iedereen toegankelijk ongeacht niveau en budget.
Dus wil je een dag Circuit rijden op Zandvoort? Schrijf je in voor Superlap!

  Circuit rijden Zandvoort Superlap   

Vrijrijden Circuit Zandvoort

Wil je wel op het circuit van Zandvoort rijden maar zonder het wedstrijdelement? Dan is vrijrijden op Circuit Zandvoort iets voor jou!
Verdeeld over de dag zijn er verschillende tijdblokken ingedeeld waarin er de mogelijkheid is om vrij te rijden op Circuit Zandvoort. Op de dag zelf inschrijven voor het vrijrijden op Circuit Zandvoort is mogelijk maar houdt rekening met een maximaal aantal deelnemers per sessie.
Daarom is vooraf inschrijven aan te raden. Dit kan via de site van Fast Car Festival. 

 

Wij hopen je te zien op zondag 17 juni 2012; Fast Car Festival op Circuit Zandvoort!