Nissan Juke R

Sommige auto's zijn voorbestemd om een concept car te blijven, maar niet de Nissan Juke R!
De meeste concept cars die toch in productie gaan worden een zwaar afgezwakte versie van het concept... maar niet de Nissan Juke R!!
Al is het in zeer gelimiteerde aantallen, de Nissan Juke R gaat in productie en blijft net zo bruut als het concept model!

En bij Total Car Concept kan het altijd nóg sneller...

 Nissan Juke R

Nissan Juke GT-R

De Nissan Juke R is een combinatie van een wat stoerder gemaakte Nissan Juke en de supersport wagen; de Nissan GT-R.
Het interieur van de Nissan Juke R heeft diverse 'GT-R like' onderdelen zoals het 7 inch beeldscherm en volop metertjes.
Ook de racestoelen, vijfpuntsgordels en rolkooi mogen niet ontbreken in de Nissan Juke R.

 Nissan Juke R interieur

 

 

 

Het hart van de Nissan Juke R is de 550 pk sterke, V6 3800cc bi-turbo motor uit het 2012 model Nissan GT-R.
Ook de transmissie en de 4WD komen van de Nissan GT-R. Zelfs de velgen onder de Nissan Juke R hebben erg veel weg van de Nissan GT-R velgen.

 Nissan Juke R

 

Nissan Juke R prijs

De Nissan Juke R prijs maakt dat deze auto niet voor iedereen is weggelegd. Er is dan ook, naast een hele hoop op maat fabricage, de kannibalisatie nodig van zowel een Nissan GT-R als een Nissan Juke voordat deze Nissan Juke R realiteit kan worden.
De Nissan Juke R prijs zal dan ook rond de € 450.000,- komen. Mede door de prijs en de beperkte oplage zal het zeker een exclusieve verzamelaars auto blijven. Maar dan heb je ook een unieke auto, een Juke met de GT-R aandrijflijn én motor, een Frankenstein van 2 massa geproduceerde auto's.

Nissan Juke R tuning

De Nissan Juke R is natuurlijk al heel snel met de Nissan GT-R twin-turbo motor maar het kan altijd nóg sneller!!
Aangezien er veel Nissan GT-R onderdelen in deze auto verwerkt zijn is er ook vanalles mogelijk op het gebied van Nissan Juke R tuning!
Zo kan er, net als bij de Nissan GT-R R35, een Switzer P800 tuning kit gemonteerd worden. Stel je voor, een Juke met 800pk...
De remmen kunnen nog beter en ook een versnellingsbak upgrade behoort tot de mogelijkheden.
Al deze aanpassingen kunnen uiteraard bij Total Car Concept uitgevoerd worden. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 Nissan Juke R GT-R motor