Dodson Motorsport

Total Car Concept is de Dodson motorsport Pro dealer in Nederland. Dodson motorsport heeft veel kwalitatief hoogwaardige componenten ontwikkeld voor de Nissan GT-R R35 transmissie waaronder 's werelds eerste 8, 9 en 10 plaat dual clutch. Dodson motorsport is opgericht in het jaar 2000 in Nieuw Zeeland. De eigenaren van Dodson motorsport hebben samen zo'n 65 jaar ervaring in de fabricage van raceauto's, tuning, onderhoud en versnellingsbak preparatie. Dodson motorsport is wereldleider in aftermarket dual clutch ontwikkeling voor auto's zoals de Nissan GT-R R35 en Mitsubishi EVO X SST. Dodson motorsport levert vakkundig geselecteerde, hoogwaardige producten.

 

 GTR versnellingsbak onderdelen vind u op:  WWW.GTR-TRANSMISSION.EU

Dodson motorsport clutch Dodson motorsport Dodson motorsport

Dodson transmissie onderdelen

Zoals diverse Nissan GT-R eigenaren al hebben ondervonden is de GT-R R35 versnellingsbak een 'non-service' onderdeel bij Nissan zelf. Gelukkig zijn er Dodson transmissie onderdelen. Dodson motorsport heeft speciaal voor de Nissan GT-R transmissie verschillende componenten gemaakt. Met deze Dodson transmissie onderdelen is het mogelijk een beschadigde Nissan GT-R transmissie te repareren en problemen op te lossen zonder de hele transmissie te vervangen. Dodson motorsport levert onder andere de '4wd wheel drive gear lock and circlip holder' die ontworpen zijn als directe vervanging van de originele transmissie onderdelen. Wanneer u met uw GT-R deelneemt aan races of gewoon op straat hard wilt rijden is dit Dodson transmissie onderdeel een must! De originele borgring kan namelijk onder voortdurende kracht loskomen met zeer ernstige gevolgen voor uw GT-R transmissie. Ook heeft Dodson motorsport verbeterde clutch baskets, niet alleen als vervanging van het originele transmissie onderdeel, wanneer deze kapot gaat. Maar juist ook om de vervorming te verminderen, onder belasting, bij GT-R's met meer dan standaard vermogen is dit Dodson transmissie onderdeel aan te raden. Verder is er natuurlijk de Dodson upgraded '1st gear and shaft' om die dure versnellingsbak vervanging te vermijden. Zo zijn er diverse Dodson transmissie onderdelen om uw GT-R transmissie op een betrouwbare manier te repareren, verbetere en sterker te maken. Total Car Concept kan uw complete Nissan GT-R versnellingsbak upgrade verzorgen. 

 

Dodson motorsport transmission part

Dodson motorsport first gear  Dodson motorsport transmission parts 

Olie pomp upgrade

Total Car Concept heeft speciale trainingen en cursussen gevolgd om Dodson Motorsport Pro Dealer te worden. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat alle transmissie upgrades, uitgevoerd door Total Car Concept, van hoog niveau zijn. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een volledige olie pomp upgrade. Een olie pomp upgrade is aan te raden zodra er een zwaardere koppeling gemonteerd wordt. De olie pomp upgrade zorgt ervoor dat er voldoende olie druk in het systeem aanwezig blijft bij zwaardere belasting. De olie pomp upgrade wordt uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen van Dodson Motorsport. De olie pomp upgrade wordt vaak uitgevoerd in combinatie met een Switzer tuning pakket en transmissie upgrade.

Dodson motorsport Dodson motorsport clutch  Dodson motorsport circlip

Dodson Motorsport Pro dealer

Bent u geïnteresseerd in de diensten die Total Car Concept als Dodson motorsport Pro dealer voor u kan uitvoeren? Of wilt u meer informatie over de Dodson transmissie onderdelen of olie pomp upgrade? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw Dodson motorsport Pro Dealer via info@totalcarconcept.com, telefonisch op nummer +31 (0)10-5210900 of u komt langs voor een persoonlijk gesprek in onze shop in Bleiswijk.