Ultimate Street edition GTR

De Ultimate Street Edition GTR staat voor een 1000pk sterke GTR die comfortabel, elke dag gereden kan worden. Of u nu naar kantoor gaat, naar de supermarkt
of naar het circuit met de Ultimate Street Edition GTR is het allemaal geen probleem. Zelfs bumper aan bumper in de file blijft hij net zo makkelijk en comfortabel rijden.
Met een Ultimate Street Edition GTR hoeft u zich geen zorgen te maken over speciaal onderhoud om de GTR rijdend te houden of over waar u gaat tanken want er is geen speciale race benzine nodig voor de Ultimate Street Edition GTR. Een Ultimate Street Edition GTR loopt soepel stationair, schakelt soepel, heeft geen oorverdovend uitlaatgeluid en geen gruwelijk jankende versnellingen. Hij gaat zelfs niet extreem veel benzine gebruiken!!
Een Ultimate Street Edition GTR is betrouwbaar, bruikbaar en praktisch. Niet voor niets wordt deze GTR de Ultieme straat editie genoemd!!

 

 

R1K GTR

 

Switzer Ultimate Street Edition

Een Switzer Ultimate Street Edition GTR begint zijn leven als een standaard Nissan GTR R35 en wordt van de basis opnieuw ontworpen om zo de meest plezierige rij-ervaring te verkrijgen. De Switzer Ultimate Street Edition modificaties zijn ongelofelijk uitgebreid en worden uitgevoerd volgens exacte specificaties.
En alleen met componenten van hoge kwaliteit zoals de zuigers, pennen, ringen, drijfstangen en speciale nokkenassen, gekozen voor het optimale rijgedrag en de stationair kenmerken met behoud van tijdelijk gasrespons voor een brede, lineaire vermogenskromme.

Bij het uitgebreide Switzer Ultimate Street Edition motorprogramma worden een paar vloeistofgekoelde turbo's gebruikt die meer dan 30% winst genereren terwijl de responskenmerken ongelofelijk vergelijkbaar zijn met het originele concept. Deze Switzer Ultimate Street Edition  turbo's werken samen met Switzer's front-mounted Monster intercoolers aan de voorkant van de Ultimate Street Edition GTR en deze werken weer samen met Switzer's upgraded cooling package welke bestaat uit een slim verpakte front-mounted radiator en transmissie cooler. Samen vormen ze een heel betrouwbare combinatie die zichzelf bewezen heeft over de hele wereld, in de meest veeleisende klimaten.

Samen met Switzer's uitlaat systeem is de Ultimate Street Edition GTR goed voor meer dan 1000hp krukasvermogen op pomp benzine. Deze uitlaat is een cruciaal onderdeel in de beleving van de Switzer Ultimate Street Edition GTR. De uitlaat voor de Switzer Ultimate Street Edition kit is ontworpen om te klinken als een normale Nissan in het verkeer maar als een LeMans racer zodra er goed gas wordt gegeven.

De motor, remmen, onderstel, transmissie... om alles samen te laten werken in de Switzer Ultimate Street Edition is geen makkelijke taak. En het feit dat de R35 GTR zwaar geautomatiseerd en gedigitaliseerd is maakt het er niet makkelijker op. Om al de Nissan GTR systemen gelukkig te houden wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe ECU tuning oplossing. Deze bied de mogelijkheid de Switzer Ultimate Street Edition een gladde, lineaire power te geven met behoud van uitstekende response over het hele toerenbereik. Zelfs de veelgeprezen GTR launch control is nog steeds beschikbaar, zij het aangepast voor Switzer's massale power levels.    


Een verkort overzicht van het Switzer U.S.E. 1000 hp Race Gas Pakket voor de Nissan R35 GT-R:
 Switzer Reinforced engine internal package
 Switzer Custom camshafts
 Switzer Spec. 3 transmission
 Switzer Fuel injector kit
 Switzer Monster intercooler package
 Switzer Turbos and manifold package
 Switzer High-pressure waste gates w/SS downpipes
 Switzer MAF / Intake and filter assembly
 Switzer Stand-alone engine management
 Switzer Additional cooling package
 Lightweight titanium exhaust system

R1K GTR

Ultimate Street Edition GTR, de 'No Excuse Super Car'!

De Ultimate Street Edition GTR is een ware No Excuse Super Car. In druk verkeer laat de Ultimate Street Edition GTR zich makkelijk en soepel rijden zoals elke dagelijks bruikbare auto maar zodra de weg vrij komt veranderd een Ultimate Street Edition GTR in een echte super car. Direct, geen compromissen, geen excuses!!
Bij de Ultimate Street Edition GTR worden er geen onderdelen gemonteerd die niet bijdragen aan de prestaties of de betrouwbaarheid van de auto. Het hele idee van deze GTR; Ultimate Street Edition is precies dat: een straat editie. Maximale ervaring, minimaal gedoe. Een echte straat auto in elke zin van het woord!


Spreekt de Ultimate Street Edition GTR u aan? Wilt u meer weten over dit pakket en wat wij hierin voor u kunnen betekenen?
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail info@totalcarconcept.com, telefonisch op nummer +31 (0)10-5210900 of kom langs in onze shop.

Wilt u meer weten over het merk Switzer Performance? Lees hier.