SUPERCAR CHALLENGE GT-R - OFFICIAL PACECAR - TUNED BY TOTAL CAR CONCEPT 

 

Supercar Challenge

 

In samenwerking met Pfitzner Performance Gearboxes heeft Total Car Concept de Nissan GT-R - Official Pacecar van de Supercar Challenge onder handen genomen.

De versnellingsbak van de Supercar Challenge Pacecar hebben wij gerepareerd en versterkt met PPG versnellingsbak onderdelen. De transmissie is voorzien van een Stage 2 upgrade met onder andere PPG gears en imputshaft. Ook hebben we de motor van deze Supercar Challenge GT-R voorzien van wat extra pk's.

Supercar Challenge GT-R

 

Supercar Challenge GT-R

De Supercar Challenge GT-R doet niet onder voor alle volbloed racewagens die hij voorgaat in de opstelronde en warm-up laps. Total Car Concept heeft de Supercar Challenge GT-R voorzien van een exclusief door TCC samengestelde 750R kit. Deze kit zorgt ervoor dat de Supercar Challenge GT-R van 485 naar 750pk gaat!

Sinds de Supercar Challenge GT-R is ge-upgrade naar 750pk en voorzien van een PPG gear set, zegt organisator Dick Van Elk - die in de Supercar Challenge GT-R rijdt - dat de Supercar Challenge GT-R nu het potentieel heeft om snellere rondetijden te rijden dan de meeste auto's die in zijn kampioenschap racen!

Supercar Challenge GT-R 

Supercar Challenge Official Supplier

 

Reportage video Supercar Challenge

 

Total Car Concept is official supplier van de Supercar Challenge.

Toen de Supercar Challenge GT-R bij ons in de werkplaats onder handen werd genomen zijn de mannen van de Supercar Challenge een kijkje komen nemen bij ons in Bleiswijk en hebben hiervan een mooie reportage video gemaakt. Deze reportage video zal te zien zijn op Motors TV en SBS6!

Hieronder een fragment uit de SBS6 uitzending, waarin Total Car Concept vertelt over de Supercar Challenge Pacecar; de 750pk sterke Nissan GTR.