Tuning Garage

Total Car Concept richt zich in de tuning garage onder andere op diverse vormen van tuning en onderhoud voor Japanse auto's en in het bijzonder de merken Honda en Nissan. Daarnaast worden in de tuning garage ook diverse exotische merken onder handen genomen zoals Ferrari, Lamborghini en Porsche.

In het assortiment vind u meer dan 250 verschillende tuningsmerken waaronder AEM, Mügen, Spoon, Tein, KW, Jackson Racing, Skunk2, Switzer Performance, AMS, PPG, Dodson, Willall en de zelf ontworpen / samengestelde TCC-Racing product lijn. Doordat de meeste producten eerst getest worden in deze tuning garage, voordat ze opgenomen worden in het assortiment, kunt u ervan uit gaan dat u een betrouwbaar product koopt. Alle tuning producten kunnen gemonteerd worden in deze tuning garage.

 

Tuning Garage

Auto Tuning Garage  

Wij zijn meer dan alleen een tuning shop en beschikken ook over een auto tuning garage met deskundige monteurs. In deze auto tuning garage kunt u terecht voor zeer uiteenlopende werkzaamheden zoals: Motor swappen, turbo of supercharger opbouw, custom build engines, montage van allerlei tunings producten, (boost)chiptuning speciaal afgesteld op uw auto en het vullen van Nitrous flessen. Bij projecten vind u een aantal van de auto's die wij door de jaren heen in onze auto tuning garage hebben gedaan, dit geeft een globale indruk van onze ervaring en misschien ideeën voor wat er met uw auto mogelijk is. Daarnaast werkt TCC samen met bedrijven voor levering en installatie van alarmsystemen zonodig met certificaat, autoruiten, raamfolies (ook met goedkeurings rapport bij lichtste folie), wrappen van auto's etc. Ook bent u bij TCC aan het goede adres voor alle onderhouds werkzaamheden: APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en expertise, spuiten, uitlijnen, banden wisselen en nog veel meer.  

Kunt u de auto niet missen tijdens het verblijf in de auto tuning garage dan hebben wij de beschikking over een leenauto die u voor een klein bedrag kunt gebruiken. Wilt u de auto niet achterlaten of vind u het leuk om te zien wat er allemaal gedaan wordt, dan kunt u bij ons wachten tot de werkzaamheden in de auto tuning garage klaar zijn. Wij hebben voor onze klanten een lounge ruimte met pooltafel en diverse autobladen beschikbaar en u kunt tussendoor bij uw auto kijken en eventueel foto's maken in de tuning garage

Showroom Total Car Concept Tuning Garage

Auto tuning montage

Voor auto tuning montage werken wij uitsluitend op afspraak, hiervoor kunt u contact met ons opnemen via telefoon nummer 0031 (0)10-5210900. Kleine montage werkzaamheden kunnen over het algemeen wel tussendoor uitgevoerd worden maar als er een brug nodig is, is het aan te raden van te voren even te bellen of er plaats vrij is. Natuurlijk bent u altijd welkom om eens rond te kijken in onze shop en tuning garage!