Suzuki Swift tuning

Ook voor Suzuki Swift tuning kunt u bij Total Car Concept terecht.

Wij leveren allerlei Suzuki Swift tuning onderdelen zoals diverse performance uitlaat delen, betere remschijven en remblokken, supercharger kits, diverse onderdelen om het onderstel te verbeteren en nog veel meer Suzuki Swift tuning.

KW Suzuki Swift Tuning suspension Suzuki Swift Tuning Big Brakes Suzuki Swift Piper uitlaat

Swift tuning

Een van de eerste stappen in Swift tuning kan uw luchtfilter zijn. Zo levert het merk K&N zowel inlegfilters als een complete 57i kit voor uw Suzuki Swift. Ook uw uitlaatlijn kan verbeterd worden met een uitlaatspruitstuk, katvervanger, middenpijp en einddemper zoals het merk Piper die in hun Suzuki Swift tuning assortiment hebben. Ook motorisch is er genoeg op de markt qua Swift tuning zoals nokkenassen, kleppen en klepveren, drijfstangen en meer. Het merk Samco heeft een high performance cooling kit speciaal voor de Suzuki Swift 1.6 sport.

Qua onderstel verbeteringen zijn er diverse merken op de markt die Swift tuning suspenion aanbieden. Zo heeft het merk KW een variant 3 schroefset voor de Suzuki Swift leverbaar. Deze set is de ideale schroefset voor diegene die vertrouwen op de ervaring van de KW ingenieurs. Deze kit is na uitgebreide rijtests zo ingesteld dat de beste balans ontstaat tussen de Suzuki Swift en de KW variant 3 schroefset. Deze set verlaagd tussen de 35 en 60mm en heeft een progressief veer type. Ook het merk Bilstein heeft een Swift tuning suspension kit in hun assortiment voor de Suzuki Swift 1.2 en 1.6 sport. Dit zijn kwaliteit sportveren met een verlagingsrange van 30 tot 50mm. Deze Swift tuning suspension kit is ook apart in te stellen om zo aan uw volledige wensen te voldoen.  Natuurlijk is er ook qua exterieur Swift tuning van alles mogelijk. Naast het leveren van Suzuki Swift tuning onderdelen is het ook mogelijk om werkzaamheden uit te laten voeren in onze werkplaats.

Suzuki Swift SuperCharger Suzuki Swift SuperCharger 

Suzuki Swift Supercharger

Er is ook een Suzuki Swift supercharger leverbaar. Deze supercharger is van het merk Rotrex. Bij een Suzuki Swift supercharger kit worden onder andere 470cc injectors, front mounted intercooler kit, blow off valve, filters en diverse slangen, buizen en ander bevestigings materiaal geleverd.  Deze volledig intercooled Suzuki Swift supercharger conversie presteert beter dan alle andere supercharger conversies op de markt. Het vermogen stijgt met deze Suzuki Swift Supercharger van een standaard 125 naar 200pk en zorgt voor een 0-60mph tijd van 6,2 seconde. Deze kit is geschikt voor de Suzuki Swift 1.6 Sport. Er is bij deze Suzuki Swift supercharger kit niets anders vereist dan engine management. Aangeraden wordt hiervoor de AEM FIC piggyback controller te gebruiken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Suzuki Swift tuning? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs.