Cobb Tuning

Cobb Tuning richt zich op producten die de prestaties en rijervaring van een voertuig verbeteren. Bij het ontwerpen van een nieuw product neemt Cobb Tuning het volledige voertuig als basis. De hoogwaardige producten van Cobb tuning worden professioneel ontworpen en uitvoerig getest. Cobb Tuning levert producten voor BMW, Ford, Mazda, Porsche, Mitsubishi en Nissan. Cobb Tuning  Motormanagement electronica, inlaattraject componenten, turbocharged uitlaatsystemen, turbo kits, componenten voor de aandrijflijn en ophanging zijn te vinden in het product aanbod van Cobb Tuning.

Cobb Tuning BMW cat-back systeem Cobb Tuning BMW Suspension Cobb Tuning BMW front mount intercooler

Cobb Tuning Accessport BMW

 

Voor bijna elk BMW model ,vanaf 2007, is er de Cobb Tuning Accessport leverbaar. Deze Cobb Tuning Accessport BMW ECU upgrade is de meest flexibele, makkelijkste upgrade voor uw BMW die verborgen vermogen vrijlaat door conservatieve fabrieksinstellingen te vervangen door meer agressieve kalibraties. Met als resultaat een indrukwekkende koppel en pk winst maar wel met behoud van een hoge mate van veiligheid. Deze Cobb Tuning Accessport voor de BMW wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Cobb Tuning kaarten die zijn geoptimaliseerd voor veel voorkomende performance modificaties.

Cobb Accessport BMW Cobb Accessport BMW

Cobb Tuning BMW

Er is een mooie reeks Cobb Tuning producten leverbaar voor de BMW 135, 335, 535, Z4 en 1M. Naast de Cobb Tuning Accessport voor de BMW is er ook het Cobb Tuning high flow filter. Dit Cobb Tuning filter is ontworpen om de restrictie te minimaliseren en de lucht flow te maximaliseren. Daarnaast heeft het Cobb Tuning high flow filter een zeer lange levensduur. Het Cobb Tuning high flow filter voor de BMW zorgt ervoor dat er alleen schone lucht in uw motor komt voor maximale efficiëntie, meer vermogen en brandstofbesparing. En koelere lucht is meer vermogen! De Cobb Tuning BMW Front mount intercooler kit is een directe verbetering en de makkelijkste modificatie die zorgt voor een drastische verhoging van koeling en vermogen. Deze Cobb Tuning kit bevat alles wat nodig is en vereist geen bumper modificaties.

De Cobb Tuning Accessport in combinatie met een Cobb Tuning BMW high flow luchtfilter en een Cobb Tuning front mount intercooler levert een leuke vermogenswinst. Afhankelijk van het BMW model kunt u met dit Cobb Tuning BMW pakket uw performance verdubbelen! Als voorbeeld het Cobb Tuning BMW pakket voor de BMW 335i 2007-2010. Met het Cobb Tuning BMW stage 1 pakket, wat bestaat uit de Cobb Accessport voor de BMW en het Cobb Tuning BMW high flow luchtfilter, wint u 30% pk en 38% koppel. Maar met het Cobb Tuning BMW stage 2 pakket, bestaande uit de Cobb Accessport voor de BMW, het Cobb Tuning BMW high flow luchtfilter en de Cobb Tuning BMW Front Mount Intercooler is het resultaat verbazingwekkend! Uw vermogen stijgt met 51% en het koppel stijgt met 55%!  "Bring on the power!!"

Cobb Tuning BMW stage 1 Cobb Tuning BMW 335i Cobb Tuning BMW 335i

Cobb Tuning voor uw BMW

Total Car Concept is een Cobb dealer waardoor u alle Cobb Tuning producten bij ons kunt vinden.

Ook voor het inbouwen van uw Cobb Tuning producten op uw BMW bent u bij ons aan het juiste adres. In onze Tuning Garage kunnen wij uiteenlopende werkzaamheden aan uw BMW verrichten. 

Wilt u meer informatie over de Cobb Tuning onderdelen voor uw BMW neem dan contact met ons op via telefoon +31 (0)10-5210900 of per e-mail info@totalcarconcept.com