Categorieën

Invidia G200-ti Cat-back systeem

Invidia G200Ti cat-back systeem voor de 180/200SX S13 89-94. Straat legaal!

Meer details

NSCB-8903132

Invidia Cat-back systeem type G200.

Het Invidia G200 cat-back systeem is een 3 inch (76mm) uitlaat systeem vervaardigd uit volledig gepolijst SUS-304 rvs. Vanaf de kat naar achteren, met een optimale luchtstroom, tot aan de titanium uitlaat tip. De gebrande titanium tip staat symbool voor de G200 uitlaaten zijn agressieve verschijning met elegantie.Alle Indivia uitlaatsystemen zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologie, dit ter verbetering van de luchtstroom met de minste bochten.De G200 is gemaakt om minder geluid te produceren zonder daarbij aan performance in te leveren. ECE/ABE goedgekeurd, dus straat legaal!

Invidia

Geniet van racen ... genieten van Invidia premium uitlaatsystemen.


Invidia is begonnen met de productie van high performance uitlaten in de late jaren 80. Eerst alleen voor race teams maar door de populariteit van het merk invidia werd in 2001 besloten de GT uitlaat systemen te lanceren voor het grote publiek. Niet lang daarna gevolgd door de populaire G200-serie.Hoog in het vaandel staat bij invidia het leveren van hoge kwaliteit, prestaties en duurzaamheid, steeds opnieuw.In 2007 werd de meerderheid van de Invidia uitlaat line-up getest en goedgekeurd / gecertificeerd door de Duitse goverment KBA, en werden voorzienvan ECE / ABE keurmerk. 


In 2010 is de Invidia fabriek flink ge-upgrade met nieuwe state of the art tig.mig robot-las machines en nieuwe buigmachines voor de geheel nieuweQ300 reeks uitlaten. Deze toevoeging aan de invidia line-up is zeer geschikt voor diegene die een meer OEM uitlaat zoekt met een mild uitlaat geluid. Maarwel met de prestaties waar invidia bekend om staat. Doordat milieu eisen steeds strenger worden werkt invidia nauw samen met overheidsinstanties om ervoorte zorgen dat hun producten up-to-date blijven, dus race team, clublevel racers of mensen die gewoon genieten van de prestaties van hun straat auto's kunnengenieten van onze producten, hoe dan ook!