Categorieën

Switzer R911 Alpha Turbo pakket Porsche

Tuning pakket voor de Porsche 997 turbo en GT2. 900+pk op race benzine. 200+ mile p/u top speed. Responsive track-ready hardware. Verbeterd pk en koppel.

Meer details

SwitzerR911Porsche

Switzer Performance Innovation 997 Turbo en GT2 R911 Alpha Turbo pakket

De Switzer R911 Porsche heeft als basis de beproefde Porsche GT2 en 997 Turbo pakketten en duwt ze dan net iets verder dan elke andere kit in de industrie. Met behulp van race brandstof, Switzer R911 levert meer dan achthonderd pk aan de wielen - 50% meer vermogen dan Porsche's vlaggenschip, de Porsche GT2 RS. Met Switzer MONSTER intercoolers zorgen voor consistente prestaties van de motor ronde na ronde en run na run, dit is een uitstekend, flexibel trackday pakket en, met een (conservatieve) 911 pk op de tap, kan vrijwel niets in de wereld een van de Switzer R911 997 passeren op de rechte stukken.

 

Pakket bestaat uit:

Switzer Full Exhaust - No Cats (option)

Switzer BPRS Setup

Switzer Header Package

Switzer Upgrade GT30R Turbochargers (incl. hardware and lines)

Syvecs S8 PnP ECU Kit

Switzer Syvecs S8 ECU Calibration

Switzer "Monster" Intercoolers (PAIR)

Switzer I/C Plumbing Kit for "Monster" Intercoolers w/Billet BOVs

Switzer Custom High Flow Intake Plumbing

switzer spec high-flow air filters

Iridium Performance Spark Plugs

High-flow Injectors

Fuel System Upgrade

 

* vereist manuele transmissie koppeling upgrade!

* vereist tiptronic transmissie  & TCU upgrade.

 

De Switzer R911 kit kost € 27322,- ex btw.

Montage is ook mogelijk voor een extra € 4200,- ex btw.

Switzer Performance

Waarom Switzer?

Switzer performance innovation heeft dezelfde kijk op tuning als Total Car Concept. Net als wij geloven zij dat iedereen u 'performance' onderdelen kan verkopen die u niet nodig heeft. Ook zij luisteren eerst naar uw wensen, doelen en begrijpen wat u hoopt te bereiken. Switzer performance daagt u uit de grenzen aan een rijervaring te verleggen. Power, acceleratie en uitstraling. Switzer performance levert veelomvattende tuning oplossingen voor de Nissan R35 GT-R en Porsche die elk performance aspect van de auto verbeteren. Simpel gezegd: als het geen echte, merkbare verbetering geeft aan de rijervaring, dan leveren ze het niet. Switzer pusht een auto voortdurend naar een hoger level en als ze die bereikt hebben, creëren ze een nieuwe. Het Switzer merk is synoniem voor performance en vernieuwing. Ze streven ernaar altijd zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. Het is hun doel elke klant een werkelijk onvergetelijke rijervaring te leveren.